Tilbake til hverdagen...

brannvern Jul 16, 2018
brannsikkerhet

 

3 uker på ferie går fort! Altfor fort! Men mye kan skje på noen få uker. Din viktigste livsforsikring kan være ute av drift uten at du har merket noen ting, plenen kan vokse ut av sitt «gode skinn», og blomstene som faktisk så ganske så flotte ut når du reiste – har faktisk tatt sin siste reis... 

 

Men de visne blomstene og den lange plenen – dét er sånt som vi overlever. I dag er plenen nyklippet og nye blomster på veg i pottene. Det var ikke noe vi trengte å ordne opp i klokken halv elleve en sen lørdagskveld, da vi hadde vært på reis i over ett døgn...

 

 

Det som derimot ikke er til å spøke med, er livsforsikringen vår... Og med det mener jeg røykvarslerne våre. Om vi var aldri så trøtte, aldri så slitne og småsure: 

Runden rundt i huset for å sjekke om alle røykvarslerne var i orden; DET er den billigste livsforsikringen her i gården – og INGEN går og legger seg før vi har sjekket at ALLE fungerer som de skal.

 

 

 

 For husk at når du har vært bortreist, om ferien er aldri så kort – så kan røykvarsleren(e) din(e) ha gått seg tom for strøm.

Det er rett og slett for dumt å ikke bruke de få minuttene det tar å sjekke om alle er i «full vigør» før du kryper til køys i egen seng. Noen minutter fra eller til er ikke grunn til å spille russisk rullett... Har du overlevd ferien med smågretten partner, overgira unger og en svigermor full av gode råd – da tror jeg du har lyst å feire livet en stund til!

 

Ta deg en runde med det samme du kommer inn dørene hjemme du også!

 

Fortsatt god sommer!