OM OSS

 


 

Vi i Einang Safety Consult AS tilbyr konsulenttjenester, kurs og opplæring innen HMS, ledelse, brannsikkerhet og beredskap for private og offentlige virksomheter. Slik hjelper vi deg å oppfylle lovpålagte krav, tilegne deg nødvendig kunnskap og gjøre arbeidshverdagen din enda bedre.

Vi har til sammen 40 års erfaring fra privat og offentlig sektor: brann- og redningsvesen, politiet, Forsvaret og industrien. Vi har derfor sittet «på den andre siden av bordet» og vet hvor skoen trykker. Dra nytte av vår brede kompetanse. Vi er her for deg.

Hvem er vi?

Karine Einang

Karine Einang


Rådgiver og kursansvarlig 

 

Karine er utdannet branningeniør og HMSK-ingeniør, og har også en bachelor i Risk Management. Videre har hun utdanning/kurs fra Norges brannskole, Politihøgskolen, m.m. Hun har også sertifisering som NLP- og Assertiveness-coach, samt årsstudium i beredskapsledelse. Før hun startet opp Einang Safety Consult AS i januar 2017 jobbet hun fem år som brannsjef. Hun har også jobbet som havnesjef, personalsjef, brannbefal og brannkonstabel/røykdykker.

Forfatterskap: Karine har skrevet boken «Hjelp, jeg har blitt sjef!» og er medforfatter av den bestselgende boken «The Recipe For Success» med Jack Canfield.

_________________________

Tlf.: 416 69 188
E-post: [email protected]

Paul Henriksen

Paul F. Henriksen


 Daglig leder 

 

Paul er utdannet politi, med videreutdanninger innen generell og  digital etterforskning. I tillegg har han studert beredskapsledelse, organisasjon og ledelse, politiledelse, krisehåndtering og pedagogikk. Han har jobbet flere år i Forsvaret, hvorav fem år i utenlandstjenesten, og mer enn tolv år i politiet, blant annet som etterforskningsleder.

Forfatterskap: Paul har skrevet boken «The Secrets to Mastering Your Time» som hjelper deg å bli mer produktiv og få ting gjort.

_________________________

Tlf.: 932 97 784
E-post: [email protected]

Kristine Einang

Kristine Einang


Mentaltrener og teambuilder

 

Kristine er utdannet NLP Practitioner, NLP Master Practitioner og Integrativ Coach fra Ålreit Institutt i Haugesund, med spesialisering innen business, team og ledelse. Hun har også studert entreprenørskap, markedsføring og Business English i New York og ved London Business School.

Kristine hjelper deg og din virksomhet med å bygge sterke team og utvikle ledere som er trygge i rollen sin, slik at dere sammen kan øke samholdet og produktiviteten.

_________________________

Tlf.: 400 44 107
E-post: [email protected]