Det eneste teambuildingkurset du trenger!

krisehåndtering ledelse team teamarbeid Apr 25, 2024
Teambuilding

Nå nærmer det seg aller siste innspurt med å lage teambuildingskurset mitt! Derfor er jeg glad for å kunne skrive en egen artikkel om hvorfor dette kurset kan være noe for akkurat deg og din arbeidsplass...

 

Først og fremst:

 

Hva er teambuilding?

I korte trekk er teambuilding planlagte aktiviteter og øvelser som er spesielt utviklet for å styrke båndet mellom deg (som leder) og teamet ditt – og teammedlemmene seg imellom.

Med teambuilding øker du trivsel, samhold, samarbeid og prestasjon for arbeidsplassen din.

 

Hvorfor er dette viktig for akkurat DIN arbeidsplass?

Det hjelper dere å forbedre kommunikasjonen, problemløsningsevnen, tilliten (for ikke å snakke om selvtilliten) og samarbeidsevnen blant alle ansatte. Som igjen resulterer i bedre produktivitet, økt kreativitet og et mer positivt arbeidsmiljø. Og ikke minst: det reduserer konflikter innad i organisasjonen.

Alt dette hjelper dere å nå arbeidsplassens mål fortere – med mindre friksjon.

 

Målet med dette kurset?

Det er å hjelpe dere å oppnå alt som er nevnt ovenfor uten å utsette og utsette. Dette kurset hjelper dere å sette i gang, og får dere til å endre tankesett allerede fra første leksjon.

 

Grunnen til at jeg brenner for teambuilding

Under studiene mine var teambuilding og teamledelse noe av det som interesserte meg aller mest!

Nettopp fordi det er uunnværlig å ha kunnskap om det å forstå ulike mennesker – og hvordan ulike mennesker kan jobbe best mulig sammen som et team.

Det er ekstremt givende å se en gruppe mennesker – som tidligere slet med å samarbeide og i det hele tatt respektere hverandres plass på arbeidsplassen – gå fra å ikke kunne kalle seg et team, til å blomstre både som individer og som team!

Jeg gleder meg til å ta imot påmeldinger til kurset og se hvordan dere jobber sammen som team under og etter endt kurs!

 

...Hold øynene åpne for beskjed om når kurset er åpent.

 

Hilsen
Kristine

 

 

           

Kristine hjelper deg og din virksomhet med å bygge sterke team og utvikle ledere som er trygge i rollen sin, slik at dere sammen kan øke samholdet og produktiviteten. Ønsker du og din arbeidsplass hjelp av Kristine, så finner du kontaktopplysningene hennes her.

Kristine er utdannet NLP Practitioner, NLP Master Practitioner og Integrativ Coach fra Ålreit Institutt i Haugesund, med spesialisering innen business, team og ledelse. Hun har studert entreprenørskap, markedsføring og Business English i New York og ved London Business School.