NYTT NETTBASERT KURS: Lovpålagt HMS-opplæring for ledere. KLIKK HER for mer info!

Innføring i beredskapsplanlegging


Kurs:

Innføring i beredskapsplanlegging

 

Varighet: 7 timer

 

Kurset inneholder:

  • Trenger vi å planlegge for beredskap?
  • Hva er beredskap og beredskapsplanlegging?
  • Hvordan bør beredskapsplanen være?
  • Øving av beredskapsplanverket

 

Informasjon:

Kurset passer for ledere i både offentlig og privat sektor. Verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget vil også ha stor fordel av denne type opplæring.

Dagen starter med begrepsforståelser og en introduksjon til selve begrepet "beredskap". Vi går gjennom hvorfor vi trenger å planlegge for beredskap, med utgangspunkt i og eksempler knyttet til deltakernes arbeidsplass. Vi går også gjennom grunnlagsarbeidet som ligger forut for selve beredskapsplanen, samt kjennetegn på gode beredskapsplaner. Kursdagen avsluttes med at vi steg for steg går gjennom oppbyggingen av en beredskapsplan - og hvordan vi suksessfullt kan øve på det ferdige beredskapsplanverket.

 

Kurset kan også skreddersys for den enkelte virksomhet.

 

Tidligere deltakere sier dette om kursdagen:

«Dette var ett kurs som traff oss midt i hjerte»

«Jeg har deltatt på flere kurs om beredskap og ROS-analyser, men her fikk jeg endelig detaljert kunnskap om alt fra hvordan man lager en beredskapsplan og hvilke situasjoner som kan oppstå til hvordan man informerer ansatte, pårørende, presse og ikke minst normaliserer situasjonen etterpå. Et veldig matnyttig kurs som passer både offentlige og privat ansatte!»

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.