Arbeidsrelatert
Coaching og Mentorering

Har du hørt utrykket "I need to have a coach in my corner"?
...Som tatt ut fra en boksefilm med Sylvester Stallone, ikke sant?


Det er ikke noe å kimse av. Det er noe vi alle trenger fra tid til annen: Vår egen "trener"... En som ser oss, og som forstår hva vi trenger for å "komme i mål".
Vi trenger noen som står utenfor og kan hjelpe oss å gå fra der vi er i dag – til der vi ønsker å ende opp.
Ja! Akkurat som toppidrettsutøveren har sin egen trener – vil hver og en av oss ha nytte av å ha vår egen trener. Selv om ikke målet vårt er OL-gull eller andre glitrende medaljer. 

Men hvorfor trenger vi denne "coachen"?

Jo, på skolen lærer vi å lese, skrive og regne. Hjemme lærte vi høflighet, som at vi skal si takk for maten. Når det gjelder å leve det livet vi har fått tildelt, er dét noe vi må finne ut av selv. Vi har ikke fått en oppskrift på selve livet – ingen av oss.

Gjennom coachingen hjelper vi deg å finne strategier og løsninger slik at du kan nå det målet du har satt deg. Kanskje du ikke helt vet hva du vil, hva du egentlig trenger. Du vet bare at du ikke har det godt der du er akkurat nå, eller du vil noe "mer".

Det er ingen behandling involvert. Gjennom coachingen får du noen som viser deg vei og holder deg på rett kurs. Du får din egen "coach in your corner"!

Når det gjelder mentorering, tilbyr vi ledermentoring én til én, samt gruppevis der det er ønskelig.


Hvorfor?
Enkelt og greit for å motivere og utvikle lederne til å yte best mulig for de en er satt til å lede – og for samtidig å kunne bli en best mulig utgave av seg selv.

Kristine, Karine og Paul

Placeholder Image
Placeholder Image

Sertifiseringer

Kristine er er sertifisert NLP Practitioner, NLP Master Practitioner og Integrativ Coach fra Ålreit Institutt i Haugesund, med spesialisering innen business, team og ledelse. 

Karine er sertifisert NLP Practitioner, Assertiveness - og Life Coach.

NLP = Nevro Lingvistisk Programmering (rett og slett læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer)

"Karine gav meg presise løsninger på hvordan jeg kunne håndtere utfordringene. Hun har en bred erfaring, slik at eksemplene hun gir er enkle å kjenne seg igjen i. Hun tok behovene mine seriøst. Tusen takk!"

-Elin

 

Noen av arbeidslivets utfordringer...:

Placeholder Image

S T R E S S

Ofte er det de krav og forventninger vi har stiller til oss selv på arbeidsplassen, som er kilden til mye av stresset vi føler på kroppen. Jo mer pliktoppfyllende du er, jo mer stresset vil du ofte føle deg.

Placeholder Image

M O B B I N G

Når vi tenker på mobbing, tenker vi som oftest på barna i skolegården. Mobbing finner vi imidlertid på alle livets arenaer – også i arbeidslivet.

 

Placeholder Image

V E I V A L G

Noen ganger kommer vi til et veikryss i arbeidslivet, der vi må ta et valg om hvor vi skal gå videre for å få meningsfylte dager.

Placeholder Image

S E L V T I L L I T

Mange av oss mangler troen på oss selv og hva vi kan oppnå på jobben. Det kan være noe vi har fått "prentet inn" fra andre – eller fra oss selv.

Gjennom personlig coaching hjelper vi deg

Hvis du er en av de mange som sliter med noen av disse utfordringene på jobben din: Stress, mobbing, usikkerhet om veivalg, eller dårlig selvtillit, så trenger du ikke å være alene lenger. Vår jobb er å hjelpe deg til å finne tilbake til deg selv. Til å finne meningen – og troen på deg selv.

Har du brukket en arm, går du til en lege. Men hvis livet butter imot og du føler deg alene i verden, er det vanlig å prøve å "ri av stormen" uten hjelp fra andre. Men vi er ikke skapt for å klare alt selv. Flere og flere ser dette. På mange felt kan en i dag få coaching – eller veiledning, om du vil – slik at livet blir lettere, og slik at en ser "det store bildet" og kan våkne opp til hver nye dag med et smil

Placeholder Image
Hvis du ønsker coaching eller mentorering ...eller hvis du bare er nysgjerrig og vil vite mer, er du velkommen til å kontakte Kristine på telefon 400 44 107 eller e-post [email protected]. Karine treffer du på telefon 416 69 188 eller [email protected] 
PS! Vi trenger ikke å være i samme by for at du skal få bistand: Internett hjelper oss med den saken!

"Karine Einang – She is an amazing life coach and overall spectacular person. Thank you for your friendship and support, Karine! I can't wait until we meet in person! If you feel called to do something different with your life, she's your girl!"

-Nancy