Nettbasert

BRANNVERNANSVARLIGKURS

 

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Vi har laget dette nettbaserte kurset for deg som er brannvernansvarlig, brannvernleder, eier eller bruker sin representant i brannvernarbeidet (kjært barn har mange navn...).

Er du verneombud eller etasjeansvarlig vil kurset også være «gull verdt» for deg og den jobben du skal gjøre.

Da det kom nytt brannregelverk i 2016, kom også pliktene til eier og bruker tydeligere fram enn tidligere.

Etter kurset blir det utstedt kursbevis, og du får tilgang til dokumenter du kan benytte som maler i ditt brannvernarbeid.

 

Varighet: ca. 6 timer

Kursets innhold:

  • Du lærer hva regelverket sier om dine plikter og hvordan du finner fram i «regelverks-jungelen», slik at du enkelt kan få oversikt over hva du skal gjøre.
  • Du får en komplett oversikt over eier og brukers plikter, slik at du slipper å gjøre «dobbelt arbeid».
  • Vi går gjennom hva som ligger i kravet om «Systematisk sikkerhetsarbeid», og du får med deg en enkel bruksanvisning på hvordan du går fram når du selv skal gjøre dette arbeidet.
  • Du lærer om ulike brannforebyggende tiltak. Dette skjer gjennom bruk av eksempler fra «den virkelige verden». På den måten vil du huske enda bedre hva som kan forebygge en brann.
  • Du får se gode eksempler på brannfeller hentet fra andre byggverk rundt om i Norge. Dette vil gi deg forståelsen av hvordan en brann kan oppstå, og hvordan du kan unngå brann.
  • På en lettfattet måte vil du lære hvordan du kan lage enkle risikovurderinger knyttet til brann og andre hendelser som kan inntreffe. Dette gjør deg i stand til å vurdere hvilken risiko du står overfor.
  • Du vil lære hvordan du kan holde engasjerende øvelser og opplæring, slik at du får dine kolleger og andre med deg.
  • I løpet av kurset skal du ta to uformelle brannquizer, noe som er både artig og lærerikt (...og ja; alle hjelpemidler er lov, for slik er det jo i hverdagen din også!)
  • Kurset gir deg også ulike maler, tips og råd som du kan ta i bruk i ditt brannvernarbeid. På den måten kan du holde kunnskapen ved like, og du slipper å finne opp hjulet på nytt.

 

Pris kr 2.800,-

(du kan velge mellom å betale direkte med kort eller å få tilsendt faktura)

Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på E-post [email protected] eller telefon 416 69 188.

NB! Dersom du jobber i barnehage, har vi laget et spesialtilpasset brannvernansvarligkurs for deg som du også kan ta på nettet. Les om det her: "En forberedt barnehage"

NB 2: Vi har også laget et nettbasert kurs på engelsk – for brannvernansvarlige som jobber på overnattingssteder, som f.eks. hotell. Les mer om det her: "FIre prevention manager in accommodation"

Målet med kurset

1: Du skal bli tryggere i rollen som brannvernansvarlig.

2: Du vil på en lettfattet og kjekk måte kunne tilfredsstille krav til kunnskap i henhold til brannregelverket.

3: Du vil få en kunnskap som er gull verdt den dagen "det" skjer

Fordelen ved å bli med

Du tar kurset i DITT tempo på din egen datamaskin.

Jeg har holdt dette kurset "fysisk" tidligere, og jeg har fått kjekke tilbakemeldinger fra deltagere om at det var nyttige og vel brukte 6 timer! (du tar kurset i ditt tempo. Om du tar en time her og en time der – eller hele kurset på en dag – er helt opp til deg.

 

Du har tilgang til kurset i ET HELT ÅR!

På den måten kan du se moduler om igjen – og i ditt eget tempo. Jeg vet at du som brannvernansvarlig også har mange andre oppgaver – så da vil jeg gjøre det så lettfattet som mulig slik at ikke brannvernarbeidet blir et ork.

✓    Ulike skjema til bruk i brannvernarbeidet
✓    Forslag til årsplan for brannvernarbeidet

Hvem er vi?

Einang Safety Consult AS (ESC) tilbyr bl.a. konsulenttjenester og kurs/opplæring innen brannsikkerhet, HMS, beredskap og ledelse – både til offentlige og private virksomheter.

Erfaring

Med 15 års fartstid fra brannvesenet – både som brannkonstabel, branningeniør og brannsjef – har jeg sittet på "den andre siden". Jeg vet derfor hvor skoen trykker i brannvernarbeidet.

"I dag er det mange lover og regler å sette seg inn i. Samtidig er det mye praktiske ting å bli bevisst over når det gjelder brannsikkerhet. Derfor er det viktig at vi kurser oss i dette jevnlig. Kurset var informativt og lærerikt. Flere nye ting som er viktig å vite. Kursholder hadde flere ganger praktiske eksempler sammen med teori, som gjorde kurset veldig bra og lett å følge med. Anbefaler alle dette kurset."

Asle Natås Lægreid
Styrer og brannvernansvarlig Eitrheimsvågen barnehage

"Eg var på kurs med Einang safety på Stord i februar. Dette kurset er absolutt å anbefale. Det er spesielt retta mot barnehagar. Einang har god kunnskap om lovverk og erfaring frå brannvesen, og er flink å formidle kunnskapen."

Karianne Stadheim
Dagleg leiar Fjellheim FUS friluftsbarnehage AS

Pris kr. 2.800,-

(du kan velge mellom å betale direkte med kort eller å få tilsendt faktura)

Tlf.:   416 69 188
E-post:   [email protected]
Adresse:   Smelteverket 101, 5750 Odda
www:   einangsafety.no
Org.nr.:   918 335 102
Close

Velkommen til brannvernansvarligkurs på nett

Fyll inn dine opplysninger. Kurset koster kr. 2.500, som faktureres pr. 30 dager.

Påloggingsinformasjon til kurset kommer på E-post etter at du har meldt deg på.

Takk for at du deltar! Sammen skal vi gjøre din barnehage (enda bedre) forberedt.